Николета и Божинов си имат домашно порно от Малдивите

27 януари 2011 | 09:10
29269
43
43

Любовната почивка на Малдивите на Николета Лозанова и Валери Божинов се превърна в поредната пикантна новина, която запълни медийното пространство.

Те направиха всичко възможно усамотението им да стане удостояние на хиляди читатели.

Снимките в социалната мрежа, коментарите и постовете по страниците им говорят, че двамата въобще не искат да бъдат оставени на мира от медиите, а точно обратното.

Палавата Николета дори споделила пред приятелки, че освен естествените снимки без грим, които лично футболистът й направил, съществували и кадри и запис на доста интимни моменти, казано накратко - едно истинско домашно порно, пише в. "Шоу".

Подготвяйки почвата с това изказване, плеймейтката привидно се застраховала, че материалите ще си останат само за тяхна употреба и не искала да стигат до публичното пространство.

"Може и да не иска, ама рано или късно ще станат, доколкото познаваме Ники", споделила близка на Лозанова, която е добре запозната с нрава на сексбомбата.

Сега остава просто да чакаме, уж случайно някой кадър да излезе в публичното пространство и прелестите на Николета за пореден път да напълнят мъжките очи.

Още по темата

Коментари

3 :)
  27 януари 2011 | 10:04 отговор
 

Maaaa taaa NIkoleta ahahhaah. Mnogo prosta :)))

 
2 :)
  27 януари 2011 | 09:50 отговор
 

Maaaa taaa NIkoleta ahahhaah. Mnogo prosta :)))

 
1 малдива
  27 януари 2011 | 09:44 отговор
 

дайте ни СРС-та, какво ни занимавате с това

 

Добави Коментар

Най-четени