Автор
Woman.bg

Нина Добрев - нашето момиче, което покори Холивуд

Тя е млада, красива, талантлива и много усмихната. Тя е нашето момиче Нина Добрев, което днес става на 34 години!

Рожденото ѝ име е Николина Константинова Добрева. Тя е само на две годинки, когато родителите ѝ Михаела и Константин емигрират в Канада в търсене на по-добър живот. Въпреки че заминава надалеч, връзката ѝ с България никога не се прекъсва. Като малка тя и брат ѝ всяка година се прибират и прекарват лятото с бабите и дядовците си.

Нина гордо заявява, че говори български. Актрисата, която покори Холивуд, дори разкрива, че родителите ѝ не са позволявали на нея и брат ѝ да говорят на английски вкъщи, тъй като той бил само за училище. Въпреки че като малка за нея това е странно, днес тя е благодарна на майка си. Гордее се с корените си и за нея е важно, че говори майчиния си език.

Актрисата не крие също, че семейството ѝ е имало много трудни моменти, след като напуска родината. "В началото живеехме в едностаен апартамент с още едно семейство. Родителите ми работеха много, за да се справим. Наистина беше много трудно“, разказа тя в интервю за Harper’s Bazaar.

Нина изглежда зашеметяващо и освен че е красива, има и прекрасна фигура. Тя навярно е резултат от факта, че от много малка активно се занимава с всякакъв вид спортове.

Стартира кариерата си като модел, но скоро започват да валят предложения за роли.

След няколко по-малки продукции Нина Добрев става част от екипа на хитовия сериал „Дневниците на вампира“. Така тя става известна и обичана от стотици хиляди фенове в целия свят. През 2015 г. тя напуска сериала, за да се развива и да пробва с нови проекти. Същата година участва в The Final Girls. Arrivals от 2015 г. също е с нейно участие, както и Crash Pad.

През 2017-а тя участва в блокбъстъра „Трите хикса: Отново в играта“, където си партнира с Вин Дизел.

Холивудската звезда с български корени се пробва и като режисьор. Актрисата застана зад камерата, за да режисира първия си късометражен филм “The One”.

Нина приятелят й - Шон Уайт, си подариха слънчева зимна почивка в Мексико. А на Нова година тя сподели снимки от... Антарктика.

Мечтае за много и различни роли, а ние ѝ ги желаем от сърце. Честит рожден ден, Нина!