Автор
Woman.bg

Нина Добрев се пробва като моден репортер (видео)

Напоследък Нина Добрев е навсякъде. Звездата от български произход се появи по кориците на няколко списания, като очарова своите почитатели с всичките си участия. Добрев стана и лице на списание Nylon за февруари 2012 г.

В интервюто чаровната 23-годишна актриса от "Дневниците на Вампира" говори за най-новите си начинания, за дилемите си в Twitter, за домашните си котки и за това защо трябва да успее да изиграе наркозависима, пише inews.bg

* Нина Добрев с невероятна рокля на Donna Karan

По-любопитното е обаче, че младата звезда бе натоварена от мултимедйната компания с една специална задача – да влезе в ролята на моден репортер и да интервюира самата гранд-дама на съвременната мода дизайнерката Дона Каран, която представи последната си колекция по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

* Ashley Greene, Emmy Rossum, Rose McGowan и Adriana Lima

"Хора, ужасно съм развълнувана! Моля ви, дайте ми съвет какво да питам тази невероятна жена. В главата ми е пълна каша, а не трябва да се излагам!”, писа Нина преди няколко дни в социалната мрежа Twitter.

В крайна сметка, интервюто се получи доста добре. Кратко, но симпатично, то разкри пристрастията на голeмият дизайнер към йогата (на която е фенка и самата Нина) и отношението ѝ към любимия ѝ град.

"Йогата ти помага да разбереш тялото си. Да поемеш енергията действително. А всичко в Ню Йорк е енергия", коментира пред микрофона на Добрев Дона Каран.