Автор
Woman.bg

Нов сериал ни връща хилядолетия преди "Игра на тронове"

Феновете на "Игра на тронове" със сигурност са на седмото небе от щастие.

Не само защото април наближава, а с него - и последният сезон на култовата сага, но и защото стана ясно, че Джордж Р. Р. Мартин и НВО ще зарадват зрителите с нов сериал.

Той ще проследява предисторията на "Игра на тронове". Снимките по него ще започнат това лято, а първият сезон трябва да излезе през 2020 или 2021 година.

View post on Instagram
 


Джордж Р. Р. Мартин сподели и заглавието на лентата - "Дългата нощ". От НВО обаче побързаха да му се скарат, както се оплака самият той, и да уточнят, че това е неговото предложение, и че то все още не е одобрено, така че към настоящия момент сериалът няма име.

Но пък за сметка на това е ясен целият актьорски състав, който се откроява с изящната Наоми Уотс. Нейният персонаж е един от централните, и това, което се знае досега, е че красавицата влиза в образа на харизматична личност, криеща тъмна тайна.

Предисторията ще ни върне няколко хилядолетия преди познатото действие в "Игра на тронове" и може би най-любопитното от нещата, които са известни към момента, е, че ще разкрие откъде идват белите бродници.

Признаваме си - нетърпеливи сме за излизането на сериала. А вие?

View post on Instagram