Кристина Агилера и Джордан Братмън изненадаха феновете си, когато обявиха, че планират да се разведат, пише "Дейли мейл".

Но сега, 29-годишната певица настоява, че се справя добре с раздялата.

В интервю с водещата на американско тоук шоу Челси Хандлър, Кристина, която има 2-годишен син, Макс, настоя, че започва нов етап от живота си.

Тя сподели: „Добре съм – наистина добре. Понякога промяната е необходима. Започвам сега съвсем различен етап в живота ми с филма, сина ми и майчинството – следващия етап в живота ми”.



„Чувствам се добре – наистина добре”.

Кристина също каза, че е разчитала на стари приятели да й помогнат с раздялата, в това число и предишния й колега от клуба на Мики Маус – Джъстин Тимбърлейк.

Тя каза: „Бих казала, че от това шоу, най-вече се чувам с Джъстин Тимбърлейк.

Просто отидох и го подкрепих на едно благотворително събитие, което той организира във Вегас, а и той е просто, нали знаете...как може да не го обичаш?”

„Той е толкова харизматичен, невероятен човек”.

Челси също попита изпълнителката на „Dirrty” относно слуховете, за това какво точно се случва по време на турне.

Имайки предвид един слух, според който Кристина се е изходила в кофа зад сцената, певицата се изсмя: „Случва се, да! Не ме е срам да пикая в кофа, или да правя други неща в кофа, ако се наложи.”

В "Голямото Специално Интервю" на Челси се присъедини й Гуинет Полтроу, която говори за новия й филм „Country Song”



По време на интервюто, 38-годишната актриса си призна, че не е имала проблем да влезе в ролята на пристрастена, защото тя самата обича да си сръбва редовно.

„Обичам да си сръбвам!” Гуинет също разкри, че си пада по вечерни алкохолни питиета

Тя каза: „Харесвам червено вино, но пия и бяло, розе…Гинес ми е любимата бира, обичам и коктейла "Dirty Vodka Martini". Просто си сръбвам. Каквото и да е!”

Актрисата Ан Хатауей също се появи в шоуто, за да говори за новия й филм - "Love And Other Drugs", в който ще я видим в някои интимни сцени с холивудския красавец - Джейк Джиленхол.



Когато обсъждаха как се е настройвала за любовните сцени, Ан каза: „Решихме от самото начало, че истинския секс отпада като вариант.”

„Е не беше точно разговор, но гледахме някои филми, където правеха секс наистина…не знам, почувствах се странно".

„Прекарах седмици гола в леглото с Джейк Джиленхол и ми платиха за това!”

Източник: Hotnews.bg