Нова опасност - също като коронавируса, добре дирижирана и насочвана, маскирана като Истанбулска конвенция, се стоварва върху човечеството. Хора, бдете!

Върху България периодично се упражнява натиск да ратифицира Истанбулската конвенция. В това число и неотдавна. Десетки държави вече са я подписали. Официално тя е документ, насочен срещу насилието над жените и домашното насилие. Да се чуди човек как е възможно да има съпротива срещу едни толкова добри намерения?

Страховете и подозренията, че покрай горните намерения се прокарва и узаконява нещо извратено, накара много хора да кипнат и да се противопоставят на този документ. По-конкретно: Конвенцията въвежда такива смущаващи понятия като "социален пол" и "полова идентичност". Зад това мнозина съзряха задкулисните игри на хора с власт - разбирайте, с пари, вероятно и с медицински проблеми, които се опитват да наложат на света меко казано извратени норми на поведение.

Кой приел, кой не приел Конвенцията, но невидимите пипала на тези хора вече нагло проникват навсякъде. В скандинавските държави в детските градини вече не се използват термините "момче" или "момиче". Идеята е децата като пораснели, сами да решат какъв пол искат да бъдат. Вече има и извращения, в които вместо "мамо" или "татко" се казва родител 1 и родител 2.

Десетки хиляди години хората са казвали на родителите си "мама" и "татк"о. Древната тракийската дума за майка е Ма (по Павел Серафимов)! Хиляди години е имало култ към майчината утроба, в която се ражда животът. На колко много различни езици по света - Мама звучи сякаш еднакво - без превод - не можеш да я сбъркаш. Когато си най-щастлив, когато страдаш най-много преди името на Господ първият зов за помощ е Мамо!

Потресаващо е, че се намират нехора, които искат да отучат децата да казват Мамо. Всеки има право да избира как да живее. Но да ни ги навират извратените си представи и денем, и нощем в лицето - не, мерси. Както е тръгнало скоро ще направят хетеросексуалните малцинство и може да се наложи да вдигат бунтове в защита на правата си.

Забелязали ли сте как в най-новите холивудски продукции все повече главните герои са хомосексуални мъже или лесбийки и каква гледка са целуващите се в устата мъже с мъже и жени с жени?

Следващата стъпка е да ни покажат едно към едно как го правят. Дори в документалните канали интериорни дизайнери, например, са хомо семейна двойка с дете момиченце. Сещате ли се какво означава това? Възрастните се възмущават, защото виждат какво се пробутва. А замисляли ли сте се в каква порнография е висшата мъжка мода напоследък? То е същото - пипалата на болни мозъци.

За малките деца без социален опит обаче щом го дават по телевизията, значи е нормално. Сещате ли се какво се случва пред очите ни?

Тези които ни го натрапват, очевидно имат медицински проблем. Да се лекуват и да си живеят живота както намерят за добре. Било е време, когато са ги вкарвали в затворите за това. Но отдавна не е така. Защо това не им стига? Защо насила искат всички да са като тях? Ще ни отнемат ли правото да обичаме другия пол, ще забравят ли децата да наричат родителите си "мамо" и "татко"?

Всеки любознателен български гражданин е чувал за Истанбулската конвенция. Написана и подписана от 45 европейски държави, тя предизвика бурни реакции на много места по света, в това число и в България.

Ще се изненадате ли, че тя е подписана отдавна - още през 2016 г., и от България? Но тогава Конституционния съд се произнесе, че Истанбулската конвенция влиза в противоречие в Конституцията на България и така този документ и досега не е ратифициран у нас. България е единствената държава на Балканския полуостров, която не е направила това.

Още по-интересното е, че Турция, която навремето първа подписва документа, създаден на нейна територия, също се оттегли от Истанбулската конвенция.

Истината е много проста - насилието е престъпление. Независимо дали е домашно или над другия пол, или въобще. И като такова нормалните държави, каквато поне в това отношение е и България, имат закони, които го признават за престъпление. Тези закони винаги могат да се усъвършенстват в защита на жертвите. И още по-важно - да се прилагат срещу насилниците. За какво им е тогава Истанбулска конвенция на държавите? Тя не е ли насочена повече към едни страни с едни религии, където така наречените убийства на честта и насилието над жените се толерират от религията? Какво общо имаме ние с това?

Някаква нова опасност - също като коронавируса, добре дирижирана и насочвана, се стоварва върху човечеството. Хора, бдете!