Новият глас на България е Ния Петрова. Освен признанието на публиката, тя получи чек за 50 000 лв. и авторска песен, която ще бъде създадена специално за нея.

Иначе, дори и на финала, зрителите отново имаха усещането, че гледат Гласът на Америка или Великобритания. Участниците отново заложиха предимно на англоезични песни, нищо че се бореха за признанието ,,Глас на България''.

Оливия, Рафаел, Виктория и Ния бяха четиримата финалисти. Те стартираха с едно общо изпълнение на парчето - "Don't stop me now".

След съвместното изпълнение всеки един от участниците представи самостоятелна песен, след което пяха в дует със своите ментори - Графа, Камелия, Поли Генова и Иван Лечев. Малко преди финалната права отпаднаха - Оливия и Рафаел.

Към финала продължиха - Ния и Виктория. Всяка една от тях изпълни по една песен и след зрителски вот бе избрана голямата победителка.

Ния беше в отбора на ментора Иван Лечев. Миналата година Радко Петров, който също беше в отбора на Иван Лечев, спечели ,,Гласът''. Сега Радко излезе на сцената, когато съобщиха, че Ния е големият победител.

,,Ния няма думи. Благодаря на всички, които ни помагаха през цялото време, на целия екип и публиката'', бяха първите й думи, след като стана ясно, че тя е победител в този сезон.

Ния Петрова е новият глас на България.