Автор
Woman.bg

Новият сезон на телевизионното шоу CloseUP ще бъде заснет изцяло с флагмана Huawei P30 Pro

Huawei Consumer Business Group България, заедно с популярната изпълнителка и продуцентка Сантра, са щастливи да обявят старта на новия сезон на шоуто CloseUP, първият епизод на който се излъчи на 22 април по телевизионния канал The Voice.

Като камера за заснемането на епизода е използван само самртфонът Huawei P30 Pro, най-новият флагман на компанията, който пренаписва правилата на фотографията и продължава да обира международни фотографски награди и овациите на публиката с безпрецедентните си възможности за снимки и видео дори при близка до нулева осветеност и на много близки и много далечни разстояния.
Заснемането на телевизионно предаване изцяло със смартфон е смело предизвикателство към стереотипите, че професионализмът изисква непременно огромни камери.

„Когато искам да вляза в дома на героя си, и в неговата душевност, които да предам в най-естествения им вид на нашата публика, ми помага да снимам с устройство, което е максимално дискретно, естествена част от интериора на един подобен разговор“, споделя Сантра.

„Радваме се, че в лицето на Сантра срещнахме човек, който олицетворява важна част от духа на нашата компания – да предизвиква стереотипите и да прави възможни и привидно невъзможните неща, какъвто е нашият слоган „Make it possible”. Идеята се зароди спонтанно и първо я тествахме с Mate 20 Pro, тъй като тогава само можехме да обещаем, че предстоящият P30 Pro ще бъде още по-добър във фотографията и видеографията. Mate 20 Pro спечели доверието на операторите, а новият P30 Pro дори надмина очакванията им“, сподели Лонгруи Циу, генерален директор на Huawei Consumer Business Group за България е Македония.

Цялата серия P30 на Huawei, която включва моделите P30 и P30 Pro, и като дизайн, и като възможности за визуално изразяване, е специално разработена да вдъхновява артиста у всеки един от нас. Серията P винаги е била серията на творците, артистите, и смелите млади по дух хора, които искат да видят както детайла, така и голямата картина.

Камерата на P30 Pro е разработена съвместно с фотогрфската легенда Leica и е в състояние да фокусира от разстояние едва 2.5см, да снима със зрителен ъгъл 107 градуса и да приближава без загуба на качество до 10 пъти. Фотографската система реално се състои от 4 камери, от които основната и телефото камерата притежават оптична стабилизация.

„Видеото е езикът на новото поколение. Професионалното видео в мобилното ни устройство е ключът към качествено ново ниво на генерираното от потребителите съдържание в мрежата. Сантра и предаването CloseUP, в което гости ще бъдат също толкова смели хора, които градят своите лични пробиви и победи, е вдъхновение за всички нас да следваме мечтите си“, допълва Лонгруи Циу.

Предаването ще се излъчва по телевизия The Voice всеки делничен ден от 18 часа, а целият епизод в пълния му вид всяка следваща неделя от 21 часа. За любопитни факти от продукцията му следете @santraofficial и @closeupbgshow в Instagram и Facebook страницата на Huawei - facebook.com/HuaweimobileBG/.