Нов сезон, нов месец, нов късмет… Така можем да определим началото на ноември, което успя да ни спретне леко шокиращи изненади както в личен, така и в Woman-ски план.

Равносметката, която успяхме да си направим е, че когато загубиш нещо няма начин да не се сдобиеш с нещо друго.

Затова сритахме напрежението през вратата на офиса (някои от нас се погрижиха и да излети през 8-мия етаж), разчистихме си стаята, чиято прелест засега се изчерпва с една ярко жълта стена и с помощта на милите ни колеги пренаредихме вътре трите бюра с леко озадачаваща, но интересна форма.

Две от тях си имаха сигурни притежателки, а третото премина от ръцета на напусналата ни колежка в тези на чисто новото ни попълнение.

Тя е млада, естествено руса, с големи зелени очи, които имат странната способност да изглеждат винаги весели и любопитни, обича големи, привличащи вниманието бижута и няма цвят в природата, който да не харесва… А, да, и има леко стряскаща слабост към картофите, независимо как са приготвени.

На прага на зимата Woman.bg си пожелаваме много вдъхновяващи дни с всички вас, повече шарени мисли и по-малко излишни капризи, разходки с малките ни лаещи палавници, любов, любов и пак любов, сняг, зимни спортове… .Абе, както е казал Мечо Пух – „Колкото повече, толкова повече!”.