Готината Шарън Стоун, която винаги ни е допадала със смелите си решения както в живота, така и по отношение на визията си, предизвика остри реакции с полседното си интервю.

Палавата звезда заяви пред британсски таблоид, че никога не се е поддавала на изкушението да върне времето назад, като прибегне до пластичната хирургия.

51-годишната актриса споделя, че дължи безупречната си, гладка кожа на добри гени и традиционни козметични средства.

Шарън нямала тайни посещения в известни клиники за разкрасяване, но не изключва след няколко години да прибегне до тях.

"Нямам никакви корекции по тялото си, никакъв лифтинг или ботокс. Опитах веднъж някаква манипулация и се видях във филм, но не ми хареса как изглеждам.

Струваше ми се, че имам гигантска глава, приличаща на балон и реших, че това не е за мен. Смятам, че всички тук (в Лос Анджелис) си приличат и аз не искам да съм като тях", обяснява звездата.

Актрисата в половината интервю, цитирано от "Дейли Телеграф", упорито твърди, че е със 100% натурална визия и разчита на старомодни средства като фитнеса и правилното хранене, за да я поддържа.

Добре, Шарън, и ние почти ти повярвахме, че никога не си пробвала по-твърди методи за забавяне на възрастта. Почти, казахме.

Не, че приличаш на пластмасовата кукла Никол Кидман или на "реконструираната" Мишел Пфайфър, но да твърдиш, че си абсолютно естествена, е прекалено.

Най-неясно е обаче защо блондинката нарича лицето на чаровната Мерил Стрийп "неоправено легло" в същото изказване.

За разлика от Стоун, Мерил изглежда доста по естествено остаряваща - не е имало дори намек пред фотообективите, че тя някога е правила нещо с кожата си.