Обявиха момиче на Бонд и звезда от 'Ангелите на Чарли' за мъртва, но тя още е жива!

Американската актриса Таня Робъртс, нашумяла с ролята си във филма за Джеймс Бонд „Изглед към долината на смъртта“, все още е жива. Това каза агентът ѝ Майк Пингел за Би Би Си, след като по-рано съобщи, че е издъхнала в неделя.

View post on Instagram
 

Припомняме, че тази сутрин световните медии гръмнаха с новината, че 65-годишната актриса, която е и ангел на Чарли, е починала в болница. Там Робъртс била откарана на 24 декември, след като припаднала по време на разходка с домашния си любимец.

Вестта за настъпилата смърт дошла от партньора на Таня, след което тя била разпространена от нейния агент. Оказало се обаче, че информацията била невярна и от болницата потвърдили, че жената е жива, макар и в изключително тежко състояние.

View post on Instagram
 


Рожденото име на Таня е Виктория Лий Блум. Родена е през 1955 г. в Ню Йорк. Като типичен представител на хипи поколението, на 15 години напуска училище, омъжва се и потегля на автостоп из страната. И така, докато майка ѝ не анулира брака ѝ.

Не след дълго, пред каса на кино, Таня се запознава със студента по психология Бари Робъртс и няколко месеца по-късно сама му предлага да се оженят. Двамата са брачни партньори от 1974 г. до смъртта на Бари през 2006 г. Нямат наследници.



Таня Робъртс изпълнява ролята на момиче на Бонд от 14-ия филм от поредицата за култовия агент 007 - "Изглед към долината на смъртта". В него си партнира с Роджър Мур, за когото това е последно превъплъщение като британския шпионин.

В последния си пост в Инстаграм, писан ден преди да припадне, актрисата пожелава на всички: "Да измием 2020 от себе си и да започнем на чисто!".

View post on Instagram
 

Четете още: Как изглеждат децата на актьорите от 'Приятели'