Автор
Woman.bg

Официално: Ирина Шейк и Брадли Купър се разделиха

След четири години заедно топмоделът Ирина Шейк и актьорът Брадли Купър се разделиха, пишат световните медии.

От няколко дни се носят слухове, че рускинята се е изнесла от дома на Брадли - лъскаво имение за 4,5 млн. долара. Днес източници, близки до двойката, официално потвърдиха, че с отношенията между Брадли и Ирина е свършено.

Двамата "тестват отношенията си", разкриват пък от списание "Пийпъл".

"Те нямат намерение да се събират, просто се чудят как да поделят попечителството върху дъщеря си", обаче твърди източник на "Дейли мейл", който е категоричен, че звездите окончателно са се отказали един от друг и нямат намерение да се събират.

Припомняме ви, че Ирина Шейк и Брадли Купър започнаха да излизат заедно през 2015 година. Две години по-късно - през 2017 година, на бял свят се появи дъщеричката им Леа.

За проблеми в отношенията между звездите се заговори още преди месеци. Причина за това бе демонстрацията на прекомерната близост между актьора и екранната му половинка от филма "Роди се звезда" - Лейди Гага, по време на съвместното им изпълнение на връчването на наградите "Оскар". Скандалът се разрази с още по-голяма мощ, след като се разбра, че Гага е развалила годежа си с Кристиан Карино горе-долу по същото време. Няколко дни след бляскавите кинонагради пък се оказа, че Шейк е спряла да следва певицата в Инстаграм.

Няма как да не споменем, че Лейди Гага отрече да има каквито и да е отношения с Брадли, но днешното развитие на ситуацията накара мнозина отново да се осъмнят дали именно тя не е причината за раздялата между Купър и Шейк.