Автор
Woman.bg

Орлин Горанов и Графа с безплатен концерт в Бургас

Фестивалът One Love Tour, който се превърна в символ на любовта, културата и изкуството на България и Република Северна Македония, за първи път ще се проведе в Бургас, на 7 септември.

Вече три поредни години феновете на най-популярните изпълнители от двете държави имат удоволствието да се забавляват на грандиозните вечерни концерти, част от фестивала. В Бургас на сцената ще се качат Орлин Горанов, Слаткаристика, Графа, Next Time, Дара и мн. др. Гостите ще имат възможност да чуят и дуетите, създадени специално за фестивала, които превземат музикалните класации и в двете страни.

Само ден след старта на най-гледания риалити формат - "Фермата", посетителите ще могат да премерят сили помежду си и да проверят възможностите си в игрите от предаването. На площад "Тройката" ще бъде изградена импровизирана "Арена на дуелите". В нея ще се включат участници от предишните сезони, а специален гост ще е Ваня Стамболова.

Водени от идеята да възродят и запазят традициите, и тази година по време на фестивала организаторите ще застанат зад "Алея на занаятите". Посетителите ще се запознаят отблизо с характерните за региона местни традиции и занаяти и ще се потопят в магията на древното, пъстро и живо наследство, опазено и до днес. "Алея на занаятите" се реализира със съдействието на Регионален център София - ЮНЕСКО.

Заповядайте на 7 септември в Бургас, площад "Тройката", за да се забавлявайте с One Love Tour!

Входът е свободен!

Четете още: Слаткаристика празнува рождения си ден на One Love Tour в Струмица