Отиде си красивата актриса Лорина Камбурова

27 май 2021 | 16:40
33228
4
Инстаграм
4

Тази сутрин от този свят си е отишла красивата и талантлива актриса Лорина Камбурова. За това съобщи в своя фейсбук профил фотографът Генадий Авраменко, цитиран от руския сайт StarHit.

Талантливата звезда от сериалите „Скъпи наследници“ и „Връзки“ е била през последните няколко дни в болница в Москва с диагноза двустранна пневмония. 

Трябвало да се снима във филм, но вместо да застане пред камерите, Камбурова била включена онлайн, разплакана, от болничната стая...

 

"Тази сутрин дойде една ужасна новина", написа Авраменко днес. 

Лорина Камбурова се радва на голям успех зад граница. Звездата, която у нас помним от сериали като „Скъпи наследници“ и „Връзки“, бе в главната роля на международната продукция „Любов и чудовища“. Филмът бе представен преди месец в Русия, откъдето е и по-голямата част от екипа на филма. От българска страна продуценти са „Мирамар филм“, които стоят зад заглавия като „Дзифт“, „LOVE.NET”, „Вездесъщият“ и новия сериал на БНТ „Порталът“.

„Любов и чудовища“ ни запознава с митични чудовища, наречени химери, които изплуват от морето и поглъщат всеки планетянин. Оказва се обаче, че кръвта на употребяващите алкохол убива самите химери. Така в ситуацията се намесва вечно подпийнал полицай във ваканция. Той ще трябва да работи заедно с далата обет за трезвеност образцова пазителка на реда, в чиято униформа влиза именно Лорина Камбурова.

Освен актриса и модел, Лорина беше и певица - солист в групата Ross'N Lorina.

Още по темата

Коментари

4
  28 май 2021 | 16:13 отговор
 

Не мога да повярвам. Преди няколко месеца я видях - висока, слаба, елегантна, красива, нежна като пролетен цвят. Не, не е истина, толкова беше талантлива

 
3
  27 май 2021 | 19:50 отговор
 

Жалко, толкова млада и красива...

 
2
  27 май 2021 | 17:37 отговор
 

:(((

 
1
  27 май 2021 | 17:32 отговор
 

БОГ ДА Я ПРОСТИ,КРАСИВА И ТАЛАНТЛИВА,НО ЯВНО ЗА ТАМ РЕД НЯМА...

 

Добави Коментар

Най-четени