Автор
Woman.bg

Отмениха турнето на Кание Уест и Лейди Гага

Турнето в САЩ и Канада на Кание Уест и Лейди Гага беше отменено без конкретна причина само няколко седмици след като рап-звездата стана център на общественото внимание, предаде Ройтерс, цитирана от dariknews.bg

Това стана след като Уест унижи кънтри-звездата Тейлър Суифт на церемонията по раздаването на видеонаградите на МТV, като заяви, че наградата е трябвало да получи Бионсе.

Организаторът Live Nation посочи в комюнике вчера, че турнето "Fame Kills", което трябваше да стартира с концерт във Финикс (Аризона) на 10 ноември и да продължи до януари, е било отменено, а парите от билетите ще бъдат върнати.

Скандалният рапър се извини на Суифт и поднесе два пъти извиненията си в Интернет, както и в "Шоуто на Джей Лено", пише БГНЕС. Поведението му предизвика освирквания от страна на публиката и наложи забрана на част от неговите изпълнения по радиостанциите в Калифорния и Флорида. Уест заяви пред Лено миналия месец, че има нужда от почивка, тъй като не е имал достатъчно време да скърби за майка си, която почина през ноември 2007 г.

"Имам нужда от малко почивка, за да анализирам какво ще правя оттук нататък с живота си и как да се подобря", каза Уест.