За шеста година поред се състояха Годишните Холивудски Лайф Стайл Награди.

Силно се надяваме дамата, увита в бледо розов парцал, по-известна като Памела Андерсън, да не е била удостоена с каквато и да е било награда за стил.

От известно време (всъщност, откакто Пам се навърта около лудичката дизайнерка Вивиън Уестууд) визията на русата фурия ни шашка постоянно.

Разчупените кройки и авангардните решения в новия стил на Андерсън са меко казано кичозни и дори разкрепостените в това отношение лондончани не го одобряват.

Съвсем безцеремонно и с абсолютно неадекватно поведение се появи Памела на въпросните изискани награди.

Облечена в рокля, не... Омотана в дълъг плат, захванат с десетки безопасни игли, Пам гордо пристъпи по червения килим в страната на мечтите - Холивуд.

Вместо бижута, можете да забележите извиращото творчество на секс бомбата, която си е нанизала герданче и гривна от сребърни безопасни игли.

Картинка за чудо и приказ. И ако в тези фатални стилни прегрешения няма пръст и уважаемата Уестууд, да не се казваме Woman.bg.

Така, резултатът е следният - ще продължим да си обичаме Памела, макар и във вид, напомнящ ни раздран от улични котки чаршаф от простора.

Но не губим надежда, че до 10 години, когато Памела ще е на преклонните 52, манията й да се шляе полугола ще отмине безвъзвратно.