Социалните мрежи буквално бяха взривени след завръщането на Николета Лозанова в "Папараци". Това се случи с най-новия проект на таблоида - Мирон става VIP. Риалити експериментът предизвика ожесточени коментари за българската интелигенция и хайлайф, но рейтингите са категорични - шоуто е истински хит.

Николета ще бъде ментор на Мирон Крумов в трансформацията му от селското стопанство към шоубизнеса. След „Фермата“, където следеше събитията зад кадър, Мирон ще се превърне в истинска VIP персона, с цената на изрусената си коса, веждите, миглите и ноктите си. Целта, която поставиха продуцентите Иван и Андрей пред Мирон, е след 3 месеца да прилича външно на Благой Георгиев, а вътрешно на Джулиана Гани.

По информация на Hotarena вече са заснети няколко епизода, като в тях участие взимат Мария и Златка Димитрова.

„Мирон става VIP“ се движи на ръба на пародията, но очевидно запазва добрия тон. Иронията и самоиронията срещу фалшивия VIP статус на някои от най-известните българи ще бъде на фокус. Гаранция за доза забавление ще са комичните моменти на един интелектуалец, изкушен да стане част от този бляскав свят.

Николета Лозанова е най-скандалната, най-коментираната родна звезда, най-известната Плеймейт на годината за всички времена, а за една нощ се превръща и в най-известната телевизионна водеща в България. Тя е жената, за която всички говорят и е сред най-влиятелните дами в Инстаграм.

В автомобила ѝ е инсталирано специално осветление за селфита, а всяка нейна снимка предизвиква фурор. Известни са над 100 пози за снимки, които тя лично изобретява и патентова. Николета наистина яде храната, с която се снима, и никога не пълнее. През 2017 година си купува палто за 40 хиляди евро, за да се снима с него веднъж. Според светски експерт това е най-скъпото селфи в историята на родния шоубизнес, а според брокери, за тази сума, може да си купите обзаведен мезонет на комуникативно място в Пазарджик. Тя е и най-скъпоплатената риалити звезда, като по непотвърдена информация е получила 200 000 лв за десетдневния си престой в риалити.

Никой не знае колко чифта обувки и колко рокли притежава Николета Лозанова. Разполага с личен асистент, фризьор, гримьор, козметик, маникюрист и шофьор. Притежава собствена линия бельо и козметика. Тя никога не носи една и съща дреха два пъти. Веднъж я виждат в една и съща рокля на две различни събития и тя определя това за най-срамния момент от живота си.
Пропътувала е над 128 000 км в бизнескласа:

"Летяла съм специално до Карибите за снимка с прасета, до Малдивите за снимка с маймунка и до Бали за снимка със слон", споделя самата Николета.

Според жълтата преса Николета е бременна в първия триместър от близо 8 години. Злите езици твърдят, че Лозанова е сивият кардинал на българския национален футбол, като през октомври 2019 година инициативен комитет издига кандидатурата ѝ за шеф на БФС.

Засега Лозанова не планира да пише книга. Няма и селфи в книжарница, но има десетки от Седмицата на модата в Милано.