Парис Хилтън посрещна 2018-а година с предложение за брак. Това разкри самата хотелиерска наследница.

Известната блондинка качи поредица от снимки, уловили момента, в който любимият Крис Зилка – иска ръката. Радостното събитие се е случило преди броени часове в известния ски курорт Аспен, където двойката е отишла, за да отпазнува новогодишната нощ.

"Казах "Да". Безкрайно съм щастлива и развълнувана да бъда сгодена за любовта на моя живот. Най-добрият ми приятел и сродна душа. Перфектният за мен човек по всякакъв начин. Толкова отдаден, лоялен, любящ и добросърдечен. Чувствам се като най-щастливото момиче на света! Ти си сбъднатата ми мечта! Благодаря ти, че ми показа, че приказките съществуват", гласи посланието, с което Парис придружи кадрите.

View post on Instagram
 

Мнозина очакваха, че съвсем скоро Парис ще се сгоди, защото преди седмици тя сподели, че настоящата половинка ще бъде перфектен баща и съпруг.

"Чувствам се най-голямата късметлийка на света. Толкова много го обичам. Ще имаме невероятно семейство и деца съвсем скоро“, бяха точните думи на Хилтън.

"'Когато бях поканена за DJ в Amnesia, Крис пътува до Ибиза с мен. След първата ни среща, ние заживяхме заедно и оттогава не сме прекарвали повече от 3 часа разделени", допълни признанието си блондинката.