Пеел ли е наистина Денис Теофиков минути преди смъртта си?!

Дни след фаталния инцидент на 24 октомври, на който младият и талантлив музикант Денис Теофиков остана завинаги на 21, феновете му и цялата музикална гилдия у нас са неутешими.

Към момента все още не е ясно какво е довело да трагичния край на изпълнителя, което от своя страна пък провокира множество фалшиви новини в медийното пространство, свързани със смъртта на момчето.

View post on Instagram
 

Една от тях е свързана с видео, за което през последните дни някои медии твърдяха, че е направено секунди преди певецът да падне от терасата.

На него изпълнителят пее, но както в повечето случаи, истината се оказа друга. Алекса скочи с гняв срещу въпросната медия и обяви, че видеото е от посрещането на новата година. Думите ѝ бяха подкрепени и от дъщерята на Лиана - Дениз, която е приятелка на трагично загиналия.

Междувременно опечалената половинка направи трогателно признание в Инстаграм, споделяйки, че е обикнала Денис още на 16 години. "Още тогава, още преди целият свят да се влюби в Теб и в гласа ти! Оттогава всичко, за което се боря, живея и мечтая беше и оставаш само ти! Моето момченце, моята първа, единствена ,вечна , неземна, безкрайна любов", гласяха думите ѝ.

Четете още: Бащата на Денис Теофиков с първи думи след смъртта на сина си