Безспорен факт е, че всеко дете поне веднъж се е докосвало до магията на Disney. Но, замисляли ли сте се дали вашето дете не е завладяно изцяло от тази магия?

Ако имате някакви съмнения по въпроса, ето няколко признака, че вашият малчуган е луд по Disney:

1. Moже да гледа Disney филми по цял ден

Всички деца обожават анимациите, а филмите на Disney са освен развлекателни и поучителни за малките. И независимо дали вашият малчуган превърта любимото си филмче или има избрана колекция за уикенда, едно е сигурно – той е истински Disney фен.

2. Любимото му животно е герой на Disney

Което и дете да попитате за любимото му животно, то ще отговори с познатите куче, коте, конче, сърничка… Но, ако отговорът е: „Катеричка като на Спящата красавица“ или „Сърничка като на Снежанка“, бъдете сигурни, че малчуганите ви черпят вдъхновение от Disney.



3. Знае всички реплики наизуст

Филмите на Disney са интересни не само за децата, но и за възрастните. Те са подходящ начин да прекарате време заедно, гледайки любимата си анимация в компанията на любимите си хора. А ако докато тече филмчето, вашето дете говори заедно с героите, можете да бъдете сигурни, че то е лудо по Disney.

4. Къщата ви е пълна с герои на Disney

Шапка с ушите на Мики Маус, чаша с Елза от „Замръзналото кралство“ и раница с крилата на феята Камбанка от филма за Питър Пан… ако това е само част от приказното „обзавеждане“ в дома ви, значи вкъщи отглеждате истински фен на вълшебния свят на Disney.



5. Най-голямата му мечта е да посети Disneyland

Вашият малчуган си мечтае повече от всичко друго на света за среща с любимите герои от анимациите на Disney и цял месец няма да му стигне да се насити на десетките атракции в Disneyland парка - въртележки, возене в чашите за чай на Шапкаря от „Алиса в Страната на чудесата“, лежерна разходка с лодка из подземното царство на карибските пирати. Това е сигурен знак, че е истински Disney фен.

Ако и вашето дете мечтае да се потопи в приказната атмосфера на Disney, сега можете да го зарадвате с безценно изживяване в увеселителния парк в Париж. Единственото, което трябва да направите, е да се включите в кампанията на Mastercard, благодарениe на която трима притежатели на безконтактна карта Mastercard ще спечелят 3-дневно приключение за цялото семейство в приказния Disneyland в Париж. Победителите ще могат да зарадват своите деца под 14 години със специално посещение на истински бал от приказките – този на Пепеляшка.

Малчуганите ще минат по стъпките на Пепеляшка, докато приказните герои ги преобразят в принцове и принцеси, за да отидат на бала. Също като в приказката балът ще включва тържествена вечеря, първокласно забавление и възможност за снимка със знатните особи от цялото кралство, а хлапетата ще останат с безценните спомени от срещата си с любимите герои на Disney. Престоят в Disneyland Париж включва още безплатно посещение на атракционите в двата Disney парка, нощувка в легендарния хотел Disney New York и ваучер за пазаруване от магазините за подаръци в комплекса , за да се завърнете със сувенири от вълшебното преживяване. Кампанията ще продължи до края на месец октомври като условието за участие в нея е регистрация на трансакции, извършени с безконтактни карти Mastercard в търговски обекти в България, на специалната страница на кампанията www.mastercard.bg/disney.