Автор
Woman.bg

Певицата Дъфи призна, че е била брутално изнасилена

Британската певица Дъфи публикува в своя Инстаграм профил снимка, придружена с дълъг текст. В него тя обяснява причината за дългото си отсъствие от сцената. Дъфи споделя, че е била „изнасилена, дрогирана и държана в плен няколко дни”.

От публикацията не става ясно кога точно се е случило това и къде. Дъфи обаче пише, че сега всичко е наред и тя е добре. Казва, че й е трябвало доста време, за да може да преживее случилото се и отново да се върне към нормалния си живот.

View post on Instagram
 

35-годишната Дъфи пожъна голям успех с хитовия сингъл Mercy и дебютния си албум Rockferry, издадени през 2008 г. Тя взе награда „Грами” през 2009 г. и три отличия БРИТ.

След излизането на втория й албум обаче, през 2010 г., Дъфи изчезна от сцената. През 2013-а участва в трибютен концерт за Едит Пиаф, а през 2015-а се появи с малка роля в „Легенда”. След това русата красавица буквално потъна в тишина.



"Много от вас се чудят какво се случи с мен, къде изчезнах и защо. Истината е, и моля, повярвайте, сега съм добре и невредима, че бях изнасилена, дрогирана и държана в плен няколко дни. Оцелях, но ми трябваше доста време, за да се възстановя", написа Дъфи в Инстаграм.

И допълва, че не е използвала гласа си, за да изрази болката си, защото „не исках да показвам на света тъгата в очите си. Запитах се: Как мога да пея от сърце, ако то е разбито? Макар и бавно, раните зараснаха".

Раздаваме подаръци - включи се в нашата игра до 1-ви март от тук: