Идва краят на една епоха – Брад Пит се оттегля от киното! Актьорът даде интервю за известно западно издание, в което споделя, че се чувства твърде възрастен, за да се снима активно във филми. В момента около Брад се шуми покрай дългоочакваната лента на Тарантино Once Upon A Time In Hollywood, в която си партнира с Леонардо ди Каприо.

„В момента съм от другата страна на камерата, което ми носи голямо удоволствие. Ще играя все по-малко и по-малко, защото вярвам, че актьорството е за младите момчета. Да, има роли и за възрастни мъже, но така го чувствам. Любопитен съм да видя накъде ще тръгне киноиндустрията. Сега има толкова талантливи млади режисьори и актьори! А и кой знае? Може да се окажа някой динозавър без да подозирам и звездата ми тепърва да изгрява!“, споделя Брад.

Звездният красавец не пропуска да говори и за партньора си в Once Upon A Time In Hollywood, Лео ди Каприо:



„Този човек дава всичко от себе си и е толкова погълнат от работата си...Огромно удоволствие е да работиш с актьор от неговия калибър. Освен това Лео е и изключително забавен, надявам се за в бъдеще отново да творим заедно.“

Четете още: Кайли Миноуг излезе на сцената със златна рокля за £50 000