Откакто Веселин Плачков напусна сцената на VIP Brother, актьорът стои далеч от прожекторите. Този път обаче избраникът на певицата Мариана Попова не се въздържа и сподели красив емоционален кадър от личния си живот.

На него любимата му Мариана е прегърнала нежно в обятията си дъщеричката им Екатерина, която се появи на белия свят на 20 септември. Актьорът публикува и снимки на другите им две деца с Мариана от предишните им връзки, а също така и очарователен кадър с бебето, блажено излегнало се в скута на баба си. Албума той озаглави "Семейство Плачкови".

Два месеца след раждането на Екатерина, Веселин и Мариана се включиха в благородна инициатива по повод Световния месец за превенция на рака на простатата. На 15 ноември те бяха част от флашмоб на метростанция "Сердика" 2, танцуваха и пяха в подкрепа на "Мовембер".

Припомняме, че първа новината за раждането на дъщеричката си съобщи Мариана преди три месеца със снимка във Фейсбук, на която щастливият татко Веселин е прегърнал новородената си рожба. Посланието тогава гласеше:

"Роди се Екатерина Веселин Плачкова! Дете на любовта!"

Малко по-късно се появи и този очарователен фотос.

Четете още: Мариана Попова роди второ момиче (Снимка)