Автор
Woman.bg

Playboy празнува месеца на любовта в Благоевград

Пет от най-големите звезди на сп. Playboy се качиха на сцената на дизайнерския LEVEL Night Club в Благоевград. Специално за екстравагантното шоу Love Undercover by Playboy пристигнаха топ моделите Дениз Хайрула, Натали Найденова, бившата волейболистка Лиана Николова, икономистката Янита Гашина и атрактивното миньонче с вълшебен глас Ивелина Оцедарова.

Мъжката Библия избра сакралната дата 22.02.2020 г., за да посрещне заедно с най-изкусителните си модели края на света именно в Благоевград, но и тази година шоуто бе далеч по-интересно.

Красавиците изненадаха гостите на препълнения бутиков клуб с ексцентрични арт костюми, които се превърнаха в абсолютен еротичен хит, а перфектните тела на участничките впечатлиха присъстващите.

От години Playboy е символ на стил, сексапил и модерност, а тематичните партита на мъжката Библия са едни от най-горещите и предпочитани събития от естетите и любителите на забавления от световно ниво. Ето защо Playboy избра именно елитния LEVEL Night Club за представянето на всичките си тематични парти в Югозападна България през 2020 г.



Гостите на LEVEL Night Club получиха много подаръци. Още на входа посетителите, успели да резервират своите места за спектакъла, бяха посрещнати от емблематичните Playboy зайчета и неустоими шоколадови бонбони с уиски Glenfiddich, ръчно направени от шеф Радо Стамболов. Те получиха и новия 191-и брой на списанието с невероятната Петя на корицата, скрил между страниците си историята едни от най-непокорните български и световни фотографи, щедро представяне на Диляна Флорентин, много мода, кино и разбира се - различни форми на Love Undercver - от Вълко Червенков до Мата Хари и от Рихард Зорге до Димитър Митовски.



За блестящия артистичен грим на участничките в шоуто се погрижиха топ гримьорката Пепа Стоянова и екипът ѝ, а за безупречните прически на участничките - топ фризьорът Джордж Тодоров.

Под хореографията на Пепи Ялъмова и сценичното присъствие на брейк денсърите от X-Energy Crew, моделите на Playboy приковаха вниманието на гостите в клуб LEVEL Night Club. За доброто настроение на всички се погрижиха водка Beluga, уиски Glenfiddich, вино BetterHalf Garage Wines.

От Playboy обявиха, че е стартирало записването за кастинг за Playmate Of The Year 2020. Дамите, които искат да сбъднат мечтата си като изживеят своята приказка и спечелят 20 000 лв. и чисто нов луксозен автомобил, могат да се регистрират на www.playboy.bg/casting.