Погребаха Денди с почти тайно опело - ето кой го изпрати

Известният писател и бохем Любомир Милчев - Денди издъхна на 27-и март, след като цял месец бе под медикаментозна кома. Той така и не успя да се пребори за живота си, след като бе приет в болница, където лекарите направили всичко възможно, за да го спасят. Припомняме ви, че хроникьорът беше откаран по спешнот в "Св. Анна" при доста съмнителни обстоятелства, а каква е официалната причина за смъртта му и дали тя е следствие от безмилостен побой, или нелеп инцидент, все още не е известно.

В началото на седмицата Денди беше изпратен в последния си земен път, но предварителна информация за опелото, така и не бе разпространена. Снимки от събитието публикуваха "България днес", като стана ясно, че много от звездните "приятели" на Милчев така и не са отишли да се сбогуват с него.

На опелото присъства музикантът Кристофър Кем, който е бил сред най-близките на Денди през последните няколко години. Той бе придружен от майка си.

"Брат ми беше добър човек. Нямаше врагове. Не знам как му се случи това нещастие... И като момче беше кротък. Неговите връстници все бяха в някакви банди, а той стоеше настрана", споделя по-голямата сестра на писателя, която съобщи, че той ще бъде погребан в Перник в тесен семеен кръг.

На опелото присъстваше и бившата съпруга на Денди, която не скри мъката си. И въпреки че не е в брак с него от десетилетие, двамата били в добри отношения и няма представа кой е бил способен да причини смъртта на Милчев.

Четете още: Мистериозната смърт на Денди: Вече се работи само по една версия