Безкрайно приятно ни става, когато денят ни започва уханно и обещаващо, досущ като премиера на парфюм от Victoria's Secret.

Такова събитие наистина се състоя, при това съвсем наскоро в бутика на марката на Лексингтън Авеню, Ню Йорк.

Victoria's Secret представи нов аромат от колекцията си парфюми, избирайки за муза един от най-божествените си Ангели - Александра Амброзио.

Посланието на аромата VELVET Amber Blackberry предизвикателно разбужда възторг от допира с кадифе - усещане за плюш, дълбочина и плътност на цвета, удоволствие и глезене.

Точно така си я представяме и Амброзио - млада майка, красив модел и впечатляваща жена, ухаеща на узрели къпини и турска роза.

Тя се появи в блестяща къса рокля, без нито едно бижу, освен семпла, увита около ръката й гривна, и със спусната кестенява коса.

Кулминацията на тържествената част беше разрязването на огромна торта във формата на шишенцето на парфюма.

Всяка дама, успяла да посети представянето на парфюма, получи възможност да вземе автограф от Александра, да седне на гримьорския стол на екипа на Victoria's Secret, както и да се сдобие с най-новата колекция гримове на Хайди Клум.

Освен парфюм, серията VELVET включва и тоалетна вода, спрей и лосион за тяло, както и блестяща пудра. Всички те влизат официално в продажба от ноември в бутиците и интернет страницата на марката.