Повик за любов: Млад мъж си търси жена с реклама по билбордове

08 януари 2022 | 09:23
1515
2
Снимки: Unsplash и Pexels
2

На какво ли не е готов човек, за да намери обич? В търсене на любовта самотен мъж направи необичайна стъпка - постави своя снимка на огромни билбордове. Ликът на ергена Мохамед Малик е придружен от думите “Спасете ме от уреден брак.” 29-годишният предприемач действа на няколко фронта и в допълнение към билбордовете, пръснати из британския град Бирмингам, е създал уебсайта findmalikawife.com (бел. р. Да намерим жена на Малик). Дамите, които се интересуват от младия мъж, може да са спокойни, че той е сериозен в намеренията си и наистина се надява да срещне жена, с която да споделя любов. Той уточнява, че идеалната половинка за него ще е вярваща мюсюлманка в 20-те си години.
 

“Отворен съм към момичета от всякакъв етнос, но имам шумно пенджабско семейство, така че имайте това предвид. За мен личността и вярата са преди всичко останало в една жена!“, споделя още Малик, за който религията е от голямо значение.
 

Той уточнява обаче, че не е срещу уредените бракове, просто иска първо да се опита сам да намери своята половинка.

 

“Мисля, че уредените бракове имат място в нашата култура и са традиция в много мюсюлмански държави. Всъщност има много изследвания, които показват, че този вид бракове имат редица предимства. Просто искам първо да се опитам да намеря някого сам“, казва Малик и добавя, че вече има много отговори на неговия зов за любов.

 

Още по темата

Коментари

2 ТТ го оощ
  08 януари 2022 | 22:58 отговор
 

Арабеска ужас

 
1
  08 януари 2022 | 15:41 отговор
 

Травестита от воман беге прие ли исляма вече?

 

Добави Коментар

Най-четени