Житейски мъдрости за деца и родители са подготвили театър „Дани и Деси” през месец март.

Безплатните представления в Софарма Бизнес Център не само ще разнообразят неделната сутрин на вашето дете, но и ще бъдат приятно поучителни за него.

Всеки родител би се гордял да чуе детето му да борави с вълшебните думички „благодаря” и „извинявай”.

Именно една такава история с поука за истиснкото приятелство предстои да видите тази неделя. „Грухчо и Слончо” е разказ за човешките отношения и тяхното положително развитие.

Героите представляват така наречените меки кукли. Те са най-близки до децата, защото наподобяват тези, с които малчуганите са свикнали да си играят.

По този начин философията на приказката стига най-лесно до малките зрители.

Представлението е дело на следния авторски екип: сценарий и режисура - Таня Евтимова, авторска музика и стихове - Деси Димова, сценография - инж. Атанас Евтимов.

След представлението, цикълът „Забавна Арт Неделя” в Софарма Шопинг Център продължава с безплатно Арт Ателие за най-сръчните и любознателни зрители.

То ще бъде ръководено от художничката Дани Годинова и в него децата ще могат да си изработят един от героите в приказката – Грухчо или Слончо, от керамична саксийка или пласмасова чашка. А най-малките ще могат да оцветяват героите от приказката.

Заповядайте на 10.02. /неделя/ от 11.00 на втория етаж на Софарма, ул. „Лъчезар Станчев” 5, спирка на метрото „Г. М. Димитров”.