Принц Хари е в депресия: Чарлз бил "твърде зает" да се видят, докато е в Лондон

28 март 2023 | 17:02
6247
5
Инстаграм, Getty images
5

38-годишният херцог на Съсекс пристигна от Калифорния във Великобритания, за да присъства на четиридневно предварително изслушване във Върховния съд в Лондон. За съжаление Хари не е могъл да се види с баща си, защото Чарлз е бил "твърде зает".

Хари помаха за поздрав на фотографите, докато се изкачваше по стълбите на съда, обграден от охрана. Това е първият път, когато принцът се завръща на родна земя след погребението на кралицата миналия септември.
 

Въпреки шестмесечното му отсъствие, Хари няма да се види с брат си Уилям и баща си. Кралски източник твърди, че кралят е „твърде зает“, за да се срещне със сина си, заради натоварения си график, съобщава Mirror.

Чарлз трябваше да бъде във Франция за първото си официално държавно посещение, но то беше отложено, заради стачките във френската столица. Монархът бе в Хай Гроув, Глостършир, преди да отлети за Германия.
 

Посещението на Хари пък може да е приключило, когато Чарлз се завърне у дома и така те просто ще се разминат.

Кралският биограф Ричард Фицуилямс твърди, че появата на Хари на британска земя е била истински шок, предвид планираните задължения на баща му.

„Проблемът с тази поява е, че е изненадваща, а Съсекс обичат да изненадват. Те винаги са непредвидими", казва Фицуилямс за Express.
 

От Бъкингам пък са коментирали, че Чарлз не е бил в Лондон или Уиндзор, за да се види с Хари. Уилям от своя страна е със семейството си, далеч от Лондон, заради великденската ваканция на децата.

Хари води дела срещу Associated Newspapers Limited (ANL), заради незаконно събиране на информация. От ANL, издател на Daily Mail, The Mail on Sunday и MailOnline, категорично отричат обвиненията.Херцогът на Съсекс също така е предприел съдебни действия срещу Министерството на вътрешните работи, които не му осигуряват съответната охрана, докато е в страната.


Коментари

5 ала бал
  31 март 2023 | 05:48 отговор
 

Ами с дъртата пак искат да изкарат пари на гърба нa семейството,но той няма вече такова,тоя чехъл с тия огромни разходи яко ще го закъса.. трябват му пари и търси евтини пиар скандали,само ,че вече омръзна с лиготните,лъжите,интригите,големи боклуци са с оная дърта циганка..

 
4 Мая
  30 март 2023 | 18:31 отговор
 

Олигофрен

 
3
  29 март 2023 | 13:55 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 5100 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
2 Hehe
  29 март 2023 | 10:23 отговор
 

Въобще не е в депресия. Всяко действие или бездействие на семейството му е повод за него да изкара пари. Дошъл е на етап от дело, което не изисква присъствие, влиза през главния вход, за да го видят всички, докато останалите влизат през страничния и пак обвинява семейството си. Жалко подобие на човек.

 
1 На рижавия,
  29 март 2023 | 07:41 отговор
 

пършив лигльо скоро ще му дойде края. Сам си го търси.

 

Добави Коментар

Най-четени