За принц Хари и Меган Маркъл това беше най-емоционалната седмица от съвместния им живот. На 6 май в понеделник за първи път станаха родители, а два дни по-късно представиха наследника си и на света, оповестявайки името му - Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.



Раждането на сина му обаче не попречи на баща му да продължи да изпълнява ангажиментите си и да отпътува на 9 май за Хага, за да присъства на презентация на игрите "Инвиктус" за 2020 г., в които участват ранени и боледуващи военнослужещи.

Подробностите около събитието оставаме настрана и фокусираме вниманието си върху разговора, който принц Хари проведе с Денис ван дер Стом - един от бившите войници, участващи в състезанието.

Двамата са покарали заедно колело, през което време са успели да разменят няколко думи както за бащинството му, така и за смъртта на майка му - покойната лейди Даяна.



Ето какво сподели пред медиите малко по-късно за разговора си с принца Денис ван дер Стом: "Той каза, че загубата на майка му го е накарала да се почувства сякаш е загубил опора и сигурност." Бившият военен има същата съдба като на Хари - майка му е починала, а скоро и на него му предстои за първи път да премине в отбора на родителите.

Хари му е разкрил още, че детето му е дало нов мироглед, вдъхнало му е нови сили и надежда. "Той призна, че не може да опише с обикновени думи чувството, когато прегърнеш в ръцете си това мъничко вълшебство. Той просто беше изумен от чудото на живота и от това как детето е направило него и другите хора около него толкова щастливи", споделя още Денис пред E!Online.

View post on Instagram
 

Принцът също така е посъветвал бившия военен да не поема големи ангажименти в работата, защото идването на рожбата му ще изпълни сърцето му с най-великото чувство на щастие и удовлетворение.

Четете още: Бившата на Томас Маркъл: Меган, пази сина си далеч от баща си!