Принц Хари вече е в Лондон, ето кога ще се срещне с Уилям

Принц Хари вече е в Лондон и е на път за имението Фрогмор, където ще прекара следващите дни под карантина. Херцогът на Съсекс е кацнал на летище „Хийтроу“ този следобед, след като преди часове е бил заснет от папараци да се отправя към летището в Лос Анджелис.

Следващият път, в който ще видим кралския наследник ще е на 1-ви юли, когато ще бъде открит паметникът на принцеса Даяна. Тогава той ще се срещне за пръв път очи в очи с брат си Уилям, съпругата му Кейт, кралица Елизабет Втора и принц Чарлз. Светът вече е развълнуван от предстоящото събитие, тъй като се очаква то да сложи началото на помирението между Хари и останалите членове от фамилията и най-вече Уилям.



Последният път, когато херцогът пристигна в Лондон беше за погребението на принц Филип. Тогава той и по-големият му брат проведоха кратък разговор за първи път след ексклузивното му интервю с Меган Маркъл пред Опра Уинфри. Изказванията на принца предизвикаха гняв и бурни емоции сред роднините му във Великобритания, но изглежда че има надежда всичко да бъде поправено. Тази визита ще бъде изключително емоционална за Хари, не само защото ще се изправи лице в лице с брат си и баща си, но и заради трагедията, заради която той остана без майка още като дете, а откриването на статуята в нейна памет със сигурност ще събуди хубавите му спомени за Даяна и ще усети липсата ѝ по-силно. Вероятно същите чувства ще изпита и Уилям, заради което експертите предвиждат, че двамата братя ще бъдат по-сплотени и ще забравят за противоречията си.



Четете още: Принц Чарлз не бил толкова лош баща - дал е милиони на Меган и Хари след бягството им