Появата на опасна зараза през 2020 г. предсказал прочутият руски гадател - Волф Месинг. Предсказателят е известен и с това, че лично споделял виденията си и със сина на Йосиф Сталин - Василий Сталин.

Той посочил до точност датите на Деня на победата във Великата отечествена война, както и на кончината на Йосиф Сталин, с когото бил близък приятел. Месинг лично информирал и наследника на прочутия диктатор за предстояща опасност, благодарение на което го спасил от сигурна смърт. Предвещал и собствения си край, пише Ретро.бг.

Волф Месинг, Снимка: Wikipedia

За 2021 г. пророкът казал, че същата зараза, която ще мъчи човечеството през цялата предходна година, постепенно ще започне да намалява и нейното разпространение ще спре. Хората няма да измрат така, както динозаврите навремето, подчертал той в прогнозата си. Според ясновидеца обаче тежки времена щели да настъпят за цяла Европа в политически план.

Що се касае до Русия обаче, през идната година според Месинг ще се появи нов пророк, който да поведе нацията към по-добри времена. Той ще създаде свое собствено учение, което бързо ще се разпространи по целия свят. Това учение трябва да обедини цялото човечество.

За същата година Волф направил и стряскащи предсказания, свързани с възникването на голям конфликт между Китай, Япония и Южна Корея, който ще започне през 2021 г. и ще продължи доста дълго време. По думите на медиума краят на враждата между тези три страни вероятно щял да завърши с война между тях.

Известният пророк и илюзионист Волф Месинг е роден в Гора Калвария, Полша, през 1899 г., но дълги години от живота си прекарва в Съветския съюз, който става втората му родина.

Месинг влиза в историята благодарение на уникалния си и доказан дар да предвижда бъдещето с изумителна точност.

Когато се отправял за операция в болницата през 1974 г., той се сбогувал с най-близките си хора като за последно, знаейки, че няма да ги види никога повече.

Четете още: Легендарният пророк Едгар Кейси предсказал тежка зима и появата на велик Месия през 2021 г.