Автор
Woman.bg

Прощалното писмо на Честър Бeнингтън към Крис Корнел

Днес Крис Корнел щеше да навърши 57 г., но уви - той сам приключи земния си път през 2017 г., а само два месеца по-късно същото се случи и с един от най-добрите му приятели. Вокалистът на Linkin Park Честър Бенингтън написа докосващо прощално писмо до приятеля си, само два месеца преди да загуби живота си при подобни обстоятелства.

Бенингтън бе открит мъртъв в дома си в Лос Анджелис.

Писмото на Честър бе публикувано в деня на смъртта на Корнел, като безспорно най-запомнящото се изречение от него е: "Не мога да си представя света без теб".

"Снощи сънувах "Бийтълс". Събудих се под звуците на "Rocky Raccoon" в главата си и притесненото изражение на съпругата ми. Тя ми каза, че моят приятел е починал. Мислите за теб наводниха съзнанието ми и заплаках. Все още хлипам, от тъга и от благодарност, че съм споделили наистина специални моменти с теб и красивото ти семейство. Вдъхновил си ме за толкова много неща, за които не предполагаш. Талантът ти беше неподправен и ненадминат, гласът ти беше едновременно радост и болка, ярост и прошка, любов и мъка, всичко това обгърнато в едно. Предполагам, че точно това сме всички ние. Ти ми помогна да го разбера. Току-що гледах видео, на което ти изпълняваш “A Day In The Life” на "Битълс" и се сетих за съня си. Мисля си, че чрез него ти ми каза "сбогом" по твой начин. Не мога да си представя света без теб. Моля се да намериш мира в следващия живот. Изпращам любовта си към съпругата и децата ти и твоето семейство.

Брагодаря ти, че ми позволи да бъда част от твоя живот.

С любов,
Твоят приятел."


Четете още: Чуйте парчето, с което Честър Бенингтън ни каза "Сбогом"