Автор
Woman.bg

Pussycat Dolls се събират отново... Колко пари взе Никол?

Pussycat Dolls се събират отново, като Никол Шерцингер също ще се присъедини към момичетата от групата, пишат световните медии.

След близо десетилетие женската музикална формация се събира, и за радост на всички фенове в пълен състав, в нея се завръща и 41-годишната експоловинка на Гришо - Никол Шерцингер.

"Никол подписа мултимилионен договор, за да стане част от Pussycat Dolls отново", разкри източник на "Дейли мейл".

Договорът на Никол включва участие в турне, което ще се проведе "по някое време догодина", и записване на "няколко нови партчета... евентуално".

Pussycat Dolls е основана през 2003 г. След няколко големи хита групата се разделя през 2009 г. Основната причина за края на дамската формация, тиражирана в медиите, е желанието на Никол да доминира в групата.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че преди две години избухна огромен скандал с музикалната формация, след като една от участничките в нея разкри, че тя е функционирала като елитен кръг за проститутки.

Това заяви Кая Джоунс, която твърди, че момичетата от групата са били принуждавани да предоставят сексуални услуги на важни персони от света на шоубизнеса. Тя направи разкритията чрез поредица от постове в профила си в Twitter, с които обвини мениджъри и изпълнителни директори, че са се възползвали от певиците. Но няма как да не се спомене, че изящната дама отправи единствено общи нападки, без да конкретизира кои са мъжете.

"Истината е, че не бях в женска група, а в кръг за проститутки. И междувременно пеехме и се случи така, че станахме известни. А всички, които ни притежаваха, изкараха пари. Колко лошо е било, често ме питат. Толкова, че се отказах от мечтите си, колежките и договор за 13 милиона", разказа Кая Джоунс.

View post on Instagram