Радост в семейството на Меган и Хари: Дъщеря им Лилибет проходи

Принц Хари и Меган Маркъл имат чудесен повод за радост, който малката Лилибет им донесе преди броени дни.

Дъщерята на херцозите е проходила. С прекрасната новина се похвали самият принц Хари в интервю за списание People.

„В момента приоритетите ѝ са да достигне брат си. Вече започна да ходи. Аз съм един горд баща“, споделя по-малкият син на принцеса Даяна. Той допълва, че няма търпение да доведе децата си да гледат състезанията на Invictus Games, в които участват ветерани от войната. Синът му Арчи вече много добре знае за какво става въпрос и дори гледа видеа на баскетбол в инвалидни колички и ръгби между военните ветерани.

„Показах му, че някои хора са с ампутирани крайници, а други имат различни видими контузии. Не ме е попитал, но аз исках да му кажа. Децата разбират много, затова исках да видя тази ситуация през неговите очи. Умът му все още е необработен и честен“, казва още Хари.

В момента херцогът на Съсекс и съпругата му Меган Маркъл са в Нидерландия за благотворителното събитие Invictus Games. Със сигурност обаче умът им е непрекъснато при децата им в Калифорния. Двамата са родители на 2-годишния Арчи и 10-месечната Лилибет, която е направила първите си крачки съвсем наскоро, както разбираме от думите на Хари.

Принцът стартира събитието Invictus Games през 2014 г., като оттогава личният му живот сериозно се е променил. Той успя да намери любовта на живота си, да се ожени за нея, да напусне кралското семейство, да се премести в Калифорния и да стане баща на две деца.

Четете още: Кралицата празнува рожден ден в Сандригам с най-близките си хора (подробности)