Неделното издание на таблоида "Мирър" разкрива, че мистериозната майка на бебето на суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо е бедна американска сервитьорка в нощен клуб, съобщава Sportal.bg

25-годишният португалски национал се запознал с младата дама по време на ваканцията си в Лос Анджелис миналото лято и набързо я вкарал в леглото си за една вечер. Госпожицата обаче забременяла след сексуалните контакти и с ДНК-тест доказала пред мениджъра на футболиста Жорже Мендеш, че бебето е на Кристиано.

Звездата и неговият агент решили да платят на американката 15,1 милиона долара за мълчанието й, което променило нейния живот.

Самият Роналдо пък споделил пред приятели: "Чувствам се като Борис Бекер", визирайки 20-те милиона долара, които тенис легендата трябваше да плати на майката на детето си, с която правили секс веднъж в лондонски ресторант.

Доста интересна е репликата, с която Роналдо забил въпросната сервитьорка. Той се приближил към нея в дискотеката и казал на развален английски: "Мe, you, f**k, f**k!". Когато девойката се учудила на тези думи и казала, че не разбира какво й говори, Роналдо поправил неприличната си реплика на "Me, you, kiss!". "Това е типично за Рони. Той не говори добре английски, когато му изнася това да е така", коментират приятелите на Роналдо пред "Мирър".