Автор
Woman.bg

Разкриха подробности около смъртта на Лагерфелд

Вчера вечерта от този свят на 85 години си отиде великият Карл Лагерфелд. Легендарният дизайнер почина в болница в Париж. Оказа се, че той е хоспитализиран по спешност няколко часа преди да издъхне.

Световният елит не скри скръбта си, но наред с покрусата се появиха и въпроси каква е причината за смъртта на Лагерфелд.

85-годишният моден гений е починал от рак на панкреаса, разкри френското списание "Пюблик".

От модна къща Chanel разпространиха официално съобщение по темата, но не разкриха подробности около смъртта на Лагерфелд както и причината за кончината му.

Любопитно е, че след смъртта на дизайнера любимата му котка Шупет може да наследи част от парите му.

"Шупет си има свое състояние, тя ми е наследница, и ако се случи нещо с мен, човекът, който ще се грижи за нея, няма да има нужда от нищо", беше споделил дизайнерът в едно свое интервю.

View post on Instagram
 

11-годишно момченце на име Хъдсън Крьонинг е другият евентуален наследник на 200-те милиона на Кайзера, пишат медиите.

А кое е детето ли? То е редом до Карл Лагерфелд на подиума на всяко от ревютата на Chanel, откакто навърши 2 години.

Момченцето е син на привлекателния Брад Кронинг - един от любимите модели на Лагерфелд. Но Брад не просто дефилираше на шоутата на дизайнера, ами бе негова муза, както призна самият Карл.

Брад е част от "момчетата на Лагерфелд", част от "семейството" на немеца, пътува с него и е отрупван от лъскави дарове.

"Момчетата ми са като семейството, което така и не получих. Хубаво е да имам синове без неприятните проблеми, които синовете могат да създадат", сподели неотдавна Кайзера.