Автор
Woman.bg

Резил! Меган търгува с пижами и чорапи на гърба на кралицата

Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс, официално регистрира своята титла в качеството ѝ на търговска марка. В момента новоизлюпената кралска особа почива с принц Хари и сина си Арчи в Канада.

Новината, тиражирана от "Дейли Мейл" на базата на документи от патентното бюро във Великобритания, притесни мнозина, а привържениците на монархията говорят за откровен срам - да въртиш амбулантна търговия на гърба на кралицата! Оправната американка Меган явно не мисли така и няма да пропусне да изкара добри пари, без да ѝ пука за английските сноби.

Под марката Sussex Royal ще могат да се продават десетки стоки, включително тениски, чорапи, панталони, пижами и други предмети, като писалки, моливи, списания, вестници, учебници. Под тази марка могат да бъдат продавани и различни услуги, включително и в социалната сфера. Херцогът и херцогинята на Съсекс, както пише изданието, възнамеряват да превърнат бранда в глобална империя.

Засега не е известно какво мисли за търговската дейност на кралската снаха Елизабет II. Плановете ѝ да "модернизира монархията" явно са съвсем реални. Както се пее в една песен: "Бог да пази кралицата!"