Сагата с Юлиан Вергов е към края си: Спират следствието за побоя над Диана Димитрова?

08 март 2023 | 15:43
2721
3
снимки: Facebook, Instagram
3

Изглежда, че скандалът, който се разрази към края на миналата година с Диана Димитрова и Юлиан Вергов върви към финал. Или поне няма да продължи с намеса от властите под формата на разследване. 

Ето какво знаем до момента - в последните месеци на 2022-ра актрисата се оплака в социалните мрежи, като приложи и снимков материал, че е била жертва на физически и психически тормоз от свой колега преди години на снимачната площадка на сериала "Откраднат живот". Тя така и не спомена името на насилника си, но в медиите многократно се спрягаше името на Юлиан Вергов. Той от своя страна запази публично мълчание по въпроса. Димитрова пък така и никога не потвърди дали наистина говори именно за него. 

Знаем и че все още тече разследване, като са привиквани и свидетели от екипа на сериала, които дали показания. Само че никой не потвърдил информацията, подадена от Диана, пише "Телеграф". Те описват съвсем различна сцена, която са видели с очите си:

Според думите им, актрисата преследвала Вергов, за да поговорят. Влязла след него в гримьорната, където повишила тон и се развикала. Той от своя страна първоначално само проявявал търпение и я изслушвал, но след това направил опит да я изгони. Бил неуспешен, заради което просто я избутал извън гримьорната, в следствие на което тя паднала върху столове с дрехи.

 

Самата Диана твърдяла, че актьорът я ударил и дори я ритнал с крак в лицето. Не е представила медицинско свидетелство, а единствено снимки, на които се виждат синини в областта на очите и променен цвят на кожата, което означава лека телесна повреда. Според резултатите от експертизата, по никакъв начин не се разбира и не може да бъде доказано кой и кога е посегнал на актрисата. 

За момента се твърди, че следствието скоро ще бъде прекратено и Юлиан Вергов ще бъде оневинен, поради липсата на доказателства, че той е извършител на побоя над Диана Димитрова. 

Четете още: Ад в 12-то училище: Преподавател обижда и бие децата в час без опасност от уволнение


Коментари

3
  09 март 2023 | 00:09 отговор
 

Айде,тая само си търси някой да и обърне внимание,,,,боклук,,,,то само май аз не съм спал с нея

 
2
  08 март 2023 | 18:28 отговор
 

Айде, 5-тте минутки слава свършиха, Дианче. Събирай си фалшивите сълзи и беж да те няма.

 
1 Психиатър
  08 март 2023 | 18:14 отговор
 

Грозна, достойна за пасквил ситуация. Ако някой ви бие правилният ред е веднага се обаждате в Полицията.Втора стъпка оттам нмоментално отивате в Болницата -нищо не миете и не триете и сте в оригиналният си вид колкото се може по оригинално снимки , изваждате си съдебно медицинска експертиза от квалифициран съдебен лекар.Това се нарича освидетелстване. И нататък съпоставимо с нанесените травми го съдите за парично обезщетение като изисквате и Съдада постанови и ограничителна заповед за да НЕ ви доближава.С циркове по медиите освен да ви нарочат за малоуна друго няма да постигнете.

 
 
Искрен Николов
08 март 2023 | 21:39

Аве, Пич:)))) Ти процесуална разлика помежду СМЕ и Освидетелствуване не правиш ли ве, ъ?:) Я скивай Наредбата за вещите лица, а преди това почети малко и ГПК:))) Уж си Пси, а хабер си немаш, че неслучайно понятьето Съдебна и текова....щото се назначава от компетентен орган:))))

Добави Коментар

Най-четени