Само на 27 г.: почина най-красивият мъж

25 януари 2023 | 13:06
6577
2
Инстаграм
2

Моделът Джеръми Рюелман е починал на 27-годишна възраст. Тъжната вест съобщиха негови приятели и колеги. Причината за смъртта на младия мъж засега не е разкрита.

Рюелман е роден в Ню Джърси и е работил с едни от най-големите модни марки и дизайнери. Често се е появявал и на кориците на издания като GQ и Playhouse.
 

Дизайнерът Сириано реагира с емоционални думи след смъртта на младежа.

“Никога не съм публикувал нищо като това, но да загубиш приятел, който има толкова красив дух, е много трудно. Това е Джеръми, най-красивият мъж, който даряваше любов на всеки срещнат, независимо от всичко”, написа той.

Сириано определи Рюелман за своя муза и изказа своите съболезнования към неговите близки.

Моделът Лекси Ууд също изказа мъката си от загубата на младия мъж. Тя описва Рюелман като най-добрия си приятел и сродната си душа. “Ако ме познавате, знаете колко много обичам Джеръми”, споделя тя в Инстаграм, пише Lupa.
 

“Не мога да опиша магията, която беше той. Срещнах го, когато бях на 15 години. Още тогава разбрах, че сърцето ми завинаги ще бъде пълно. Той е моята сродна душа, моят най-добър приятел, моята подкрепа, моята светлина, моята любов. Мога да продължа и още, защото той бе толкова специален, моят близнак...”, пише още тя.

Съболезнования изказаха и певицата Деми Ловато, и креативният директор на Halston Кен Доунинг.Само дни преди смъртта си младият модел е споделил в Инстаграм снимка от последната си фотосесия.


Още по темата

Коментари

2 Иван
  25 януари 2023 | 21:11 отговор
 

Креативен директор, тази дървена дума, означава ни повече, ни по-малко ТВОРЧЕСКИ ДИРЕКТОР. Ама да го обясняваш на тъпи гъски е кауза пердута. Те си знаят тяхното.

 
1 Рианка
  25 януари 2023 | 15:54 отговор
 

Станал е ангел.

 

Добави Коментар

Най-четени