Автор
Весела Георгиева

Само на 27 г.: почина най-красивият мъж

Моделът Джеръми Рюелман е починал на 27-годишна възраст. Тъжната вест съобщиха негови приятели и колеги. Причината за смъртта на младия мъж засега не е разкрита.

Рюелман е роден в Ню Джърси и е работил с едни от най-големите модни марки и дизайнери. Често се е появявал и на кориците на издания като GQ и Playhouse.

View post on Instagram
 

Дизайнерът Сириано реагира с емоционални думи след смъртта на младежа.

“Никога не съм публикувал нищо като това, но да загубиш приятел, който има толкова красив дух, е много трудно. Това е Джеръми, най-красивият мъж, който даряваше любов на всеки срещнат, независимо от всичко”, написа той.

Сириано определи Рюелман за своя муза и изказа своите съболезнования към неговите близки.

Моделът Лекси Ууд също изказа мъката си от загубата на младия мъж. Тя описва Рюелман като най-добрия си приятел и сродната си душа. “Ако ме познавате, знаете колко много обичам Джеръми”, споделя тя в Инстаграм, пише Lupa.

View post on Instagram
 

“Не мога да опиша магията, която беше той. Срещнах го, когато бях на 15 години. Още тогава разбрах, че сърцето ми завинаги ще бъде пълно. Той е моята сродна душа, моят най-добър приятел, моята подкрепа, моята светлина, моята любов. Мога да продължа и още, защото той бе толкова специален, моят близнак...”, пише още тя.

Съболезнования изказаха и певицата Деми Ловато, и креативният директор на Halston Кен Доунинг.

Само дни преди смъртта си младият модел е споделил в Инстаграм снимка от последната си фотосесия.