Сашка Васева е претърпяла втора операция. Интервенцията е продължила цели 12 часа. Това сподели съпругът на певицата пред „24 часа“.

Сега 55-годишната Александра Асенова Васева-Бакърджиева, както е истинското ѝ име, се намира в стабилно състояние и е на командно дишане.

View post on Instagram
 


Основната операция по отстраняване на тумора в мозъка се е състояла в понеделник. Към момента обаче все още не е ясно дали певицата ще възвърне зрението си. Успокояващото в случая е, че процедурата е минала по учебник и Васева се чувства добре, допълва съпругът ѝ.

Припомняме, че Сашка Васева постъпи в болница в Германия с огромен тумор в мозъка, който наранява зрителния ѝ нерв, вследствие на което ослепява. За да се справят с болестта и разходите по нейното лечение, мъжът ѝ започна кампания за набиране на средства.

По думите му става ясно, че изпълнителката се намира в сигурни ръце, под грижите на светило в медицината. Докторът приемал само частни поциенти, които трябва да плащат със собствените си средства. „Искахме да е в най-добрите ръце“, отбелязва Бакърджиев.

View post on Instagram
 

Четете още: Гущерова разказа за ужаса, който COVID-19 докарал на семейството ѝ