Седмица след катастрофата: Почина актрисата Ан Хечи

12 август 2022 | 23:45
5238
3
снимки: Getty Images
3

Седмица след тежката катастрофа, Ан Хечи е починала тази вечер. Актрисата беше хоспитализирана минути, след като се блъсна в двуетажна къща в автомобила, но въпреки светкавичната реакция на пожарната и на бързата медицинска помощ, шансовете ѝ за живот бяха нищожни. 

Новината, че звездата вероятно няма да оцелее, беше съобщена тази сутрин от семейството ѝ, които благодариха на всички, които са се помолили за Ан, както и на екипа от лекари, които направили всичко възможно тя да оживее. От изявлението стана ясно, че тежката мозъчна травма от катастрофата е несъвместима с живота и че животоподдържащите ѝ системи ще бъдат изключени, след като мозъчната ѝ дейност спре напълно и след като бъде проверено дали органите ѝ са годни за дарение. 

ан хечи

"Днес загубихме нашата ярка светлина, най-добрия и радостен човек, любяща майка и верен приятел", гласи съобщението за смъртта на Ан. 

"Винаги ще я помним като личност, която отстояваше своята истина и ни даряваше с любов и приемственост. Ще ни липсва безкрайно много, но тя ще продължава да живее чрез прекрасните ѝ синове и с ролите, които остави след себе си". 

ан хечи

Ан Хечи катастрофира на 5-и август, а причината за жестокия удар по официална информация е шофиране след употреба на алкохол и кокаин. 

Хечи става известна през 90-те години с филми като „Дони Браско“ (1997), „Вулкан“ (1997), „Шест дни, седем нощи“ (1998) и „Завръщане в Рая“ (1998).
 

Коментари

3
  14 август 2022 | 15:07 отговор
 

Нелепа смърт, нелеп живот. Да си целунат от съдбата и сам да съсипеш всичко!

 
2 Бивш от МВР
  13 август 2022 | 08:07 отговор
 

ХРИСТИНА КИРИЛОВА, че момиче,че кой ли ти избира тази гадна участ и съдба, че красавеца с ангелско лице Пол Уокър ...Че сега още един ангел си замина. Дали е буда, исус искариотски или алалах..

 
 
Бивш от МВР
13 август 2022 | 08:22

Абе исус от назарет е бил мъж ама луцифер жена ли е била че там някъде е бил най красивия ангел.

1 Бивш от МВР
  13 август 2022 | 07:55 отговор
 

Жалко, че с това нейно ангелско лице и присъствие. А сега къде ли се намира че кавнтовата физика доказва два свята щото нашето и човешко тяло е съставено от атоми а един и най прост електрон може да бъде на две места, че това все още е голяма мистерия..

 
 
Бивш от МВР
13 август 2022 | 07:58

Астрофизика Стивен Хокинг казваше, че най големия враг на човека е самата човешка популация, че една нигерия и държава от третия свят с голям мор и глад до няколко години щела да надмине щатите по население, но там всяка бездетна раждала по пет чаве.

 
Бивш от МВР
13 август 2022 | 07:58

Квантова физика, Стивън Хокинг.

 
Бивш от МВР
13 август 2022 | 08:01

!!! До 2050 стотици милиони африканци се заселват в Европа !!! Европейците ще ходят в африка.

Добави Коментар

Най-четени