Автор
Woman.bg

Секси пожарникари свалят дрехи за благородна кауза

На всички дами с вкус към мъжете поднасяме на вниманието дузина сексапилни представители на силния пол. Освен че са професионални пожарникари, които ежедневно подлагат живота си на опасност, за да спасят нечий друг, те са и... голи до кръста. Повод да се насладим на цялата тази мъжествена прелест е австралийският календар за 2020 година, който този път излиза в цели шест отделни изкусителни издания.

View post on Instagram
 


В пет от тях непетите красавци позират в симпатичната компания на различни животинки, характерни за австралийския регион - коали, кенгура, агнета, коне, папагали, кучета и котки, прасенца, та даже и гъски.

View post on Instagram
 

Тази така приятна за женското око инициатива датира от 1993 г. с първото издание на календар, съдържащ снимки на пожарникари от Австралия. За повече от 20 години от продажбата им са събрани приходи от над 3 милиона долара, дарени за различни благотворителни каузи.

View post on Instagram
 


Тази година приходите от продажбата на календарите ще бъдат дадени на малки благотворителни организации, чиято кауза е опазването на животните на континента.

View post on Instagram
 

Част от средствата ще отидат за Currumbin Wildlife Hospital - болница, която се грижи за спасяването на дивите животни в Австралия вече 70 години, както и при организация, чиято цел е да храни и намира подслон за домашните любимци на хора, които са останали без дом и не могат вече да се грижат за любимците си.

View post on Instagram
 

Каузата на момчетата заслужава горещи адмирации, но още по-горещи са изпълненията им. Насладете им се, не парят!

View post on Instagram
 

Четете още: Секси пожарникари останаха без дрехи за благотворителна кауза