Автор
Woman.bg

Секси приноцвете, които все още са свободни

Принц Хари е вече обвързан и се радва на семейния живот и задълженията си като татко. Но спокойно, дами, все още има привлекателни и свободни кралски особи.

Кои са те, може да видите в следващите редове:

Принц Хюсеин, Йордания

25-годишният принц най-голямото дете на кралица Рания и крал Абдула II - Хюсеин, е първи в линията за наследяване на трона. Учил е в Кралската военна академия във Вликобритания, завършил е и университета "Джорджтаун" със специалност международна история. Страртира инициатива за подобряване на образованието в родината си, като освен това председателства и заседания на съвета за сигурност на ООН.

View post on Instagram
 

Ако сте се заинтригували от личността на младия красавец, може да го последвате в Инстаграм, където той качва както лични снимки, така и от ангажиментите си като престолонаследник.

View post on Instagram
 

Принц Николай, Дания

20-годишният принц е син на принц Йоаким и първата му съпруга - родената в Хонконг принцеса Александра Кристина.

Той е чак шести в линията за наследяване на престола и може би поради тази причина се е отдал на моделството. Младият мъж развива успешна кариера в модния свят.

Принц Николай подписа договор с модна агенция и направи дебюта си на подиума по време на Седмицата на модата в Лондон. Изящното му лице му помага не само да е блян за сънародничките си, но и да е търсен модел, красящ страниците на различни модни издания.

View post on Instagram
 

Принц Хамдан, Дубай

36-годишният принц е вторият син на шейха Мохамед бин Рашид Ал Мактум, който е начело на Дубай и също така е министър-председател и вицепрезидент на Обединените арабски емирства. Тъй като принц Хамдан е убеден, че все още е твърде млад, за да се обвързва, той е отдаден на спортните си хобита, включващи конна езда, гмуркане и дори парашутизъм. Но освен любител на силните усещания, принцът е и запален филантроп, който подпомага изследванията, целящи да подобрят живота на хората с аутизм.

Основател е и на международната награда Hamdan International Photo Award, която има за цел да подкрепи художници от цял свят.

View post on Instagram
 

Принц Матейн, Бруней

28-годишният Матейн е принц на една от най-богатите държави в света и едно от 12-те деца на султана на Бруней.

Подобно на принцове Уилям и Хари е възпитаник на Кралската военна академия в "Сандхърст". Продължава образованието си в Кралския колеж на Лондон. През 2016 г. завършва и магистърска степен в Лондонския университет.

View post on Instagram
 

Младият принц е изключително популярен в Инстаграм, където споделя снимки на екзотичните си домашни любимци - тигър и леопарди, както и кадри, запечатали охолния му начин на живот. Няма как да не подчертаем, че Матейн често качва и фотоси, на които се вижда добре тренираното му тяло.

View post on Instagram