Автор
Ева Лъчезарова

Сексът и градът 2 е вече в България

Онзи ден се състоя премиерата на дългоочаквания филм „Сексът и градът” в България.

Събитието беше организирано от кино „Арена” и The Mall. Като за начало ни се стори доста странно наличието на червен килим, по който никой не мина.

Организаторите се бяха погрижили да открият българския вариант на четирите приятелки от филма, заради приликата си с тях по отношение на характер, професия, начин на живот или външен вид.

Точно в 19.30 часа от луксозна лимузина слязоха Гала (Кари), Ива Екимова (Саманта), Жени Калканджиева (Миранда), и Анелия (Шарлот), придружавани от галантния Орлин Горанов (Тузаря).

Като цяло тоалетите на известните дами, с изключение на този на Анелия, ни се сториха доста кичозни. Не можем да потвърдим или отречем слуховете, че Гала е бременна, тъй като водещата се беше погрижила да прикрие коремчето си с широко палто и блуза.

На партито присъстваха и Кремена Халваджян и Мария Игнатова. Последната клюка около водещата на „Господари на ефира” е, че е заменила Димитър Рачков с бившия съпруг на Наталия Симеонова – Денис Ризов. Мария и Рачков от известно време вече живеели по отделно.

Освен Кремена и Мария, които бяха облечени в изключително подобен стил, на партито забелязахме и Ивана Скендерова, Мира Добрева, Зейнеб

Всички гости участваха в специална томбола по повод премиерата. Гала изтегли името на близката си приятелка Кремена Халваджиян, която спечели лаптоп.

Снимки: Woman.bg

Още снимки от премиерата можете да видите тук

И не забравяйте, че от днес до 15 юни всяка от вас, която е станала почитателка на Woman.bg в нашата Фейсбук страница, ще има възможността да спечели един от четирите билети за „Сексът и градът 2”.