Автор
Роси Кацарова

Селена Гомес се съблече (снимки 16+)

Селена Гомес окончателно се сбогува с имиджа на добро момиче и качи в профила си в Instagram своя гола снимка.

На въпросния предизвикателен кадър, който вече е свален от профила на 24-годишната звезда, певицата е само по кърпа и оскъдно бельо, а на заден план се вижда фотографът Мерт Алас.

Американските медии коментират, че в последно време някогашното момиче за пример вече е абсолютно непредсказуемо. "Скандалната" снимка идва малко след като Гомес беше заснета в доста близки отношения с друг музикант - The Weeknd, който доскоро имаше връзка с близка приятелка на Селена - Бела Хадид.

Сайтът TMZ пък съобщава, че макар и отношенията на знаменитостиte да са публични от няколко дни, те са заедно от края на миналата година, но не са искали да ги афишират, докато не се убедят, че са сериозни.

Интересна подробност, която няма как да подминем, е, че след като снимките на Селена и The Weeknd се появиха в онлайн пространството, бившата половинка на певеца - Бела Хадид, спря да следва Селена в Instagram. С това явно е искал да покаже, че не одобрява новата двойка и явно приема постъпката на някогашната си дружка като предателство.

Припомняме ви, че Бела Хадид и The Weeknd се срещаха близо две години. Двамата се разделиха през ноември, а причина за раздялата им била невъзможността да съгласуват натоварените си графици.