Семейството го е разпознало: Откритото тяло е на изчезналия Емил Боев

31 март 2023 | 11:18
21724
2
Фейсбук, Инстаграм
2

Късно снощи е било открито изплувало тяло в езеро край квартал „Бела вода” в Перник. В него е открита личната карта на изчезналия Емил Боев, съобщи NOVA.

При първоначалния оглед не са установени следи от насилие. Очакваше се да бъде направена съдебна експертиза.

"Не сме уведомени от властите, че е възможно брат ми да е намерен. Затова и моля медиите да не спекулират." Това каза рано сутринта пред в. "24 часа" Мартин Боев, брат на изчезналия преди 2 месеца Емил Боев.
Единственото, което бе известно е, че мъжът е имал подобна татуировка.

Часове по-късно БНТ съобщи, че тялото е на Емил. То е било разпознато от баща му и брат му.


От Окръжната прокуратура в Перник, съвместно с Областната дирекция на МВР, дадоха брифинг за случая. От него стана ясно, че вчера, около 18:35 часа, човек, разхождащ се по брега на езерото, е сигнализирал властите.

"Периметърът е бил обходен многократно. Положихме максимално усилия по издирването", заявиха от полицията.

Близките са били уведомени вчера вечерта от полицията за откритото тяло, те са направили и разпознаване на трупа. Засега не са констатирани следи на насилие.

"Изказвам съболезнования на семейството. Намерени са вещи и особени белези, които ни дават основание да предположим, че именно това е тялото на Емил Боев. Същевременно, след като е намерен, същата вечер около 22:30 вечерта, близките са уведомени от органите на полицията. С разрешение на наблюдаващия прокурор са имали възможност да видят тялото в "Съдебна медицина" и са го разпознали. Разбира се, ще бъде извършена и ДНК-експертиза, за да можем да заключим категорично, че Емил Боев е лицето", заяви говорителят на Окръжната прокуратура в Перник - Албена Стоилова.

Говорителят на ОД на МВР гр. Перник Венцислав Алексов потвърди, че младият мъж се е удавил.

За момента няма предположения кога точно е настъпила смъртта.

Очакват се резултати от огледа и аутопсията, както и от съдебно-медицинската експертиза. Именно те трябва да дадат и заключението за причината за смъртта. Ще бъде направена и ДНК експертиза.

Тялото е добре съхранено, заради ниските температури, което пък би трябвало да улесни специалистите, които трябва да установят какво точно се е случило с Емил.

Езерото, в което е изплувало тялото не е било проверено от водолази, заради трудния достъп. Предстояло е това да бъде направено от водолази от ВМС.

25-годишният мъж бе в неизвестност 62 дни, след като изчезна по време на фестивала “Сурва”. Голяма част от гората около Перник бе претърсена, а стотици доброволци се включиха в търсенето.


Още по темата

Коментари

2 И Елена
  03 април 2023 | 06:42 отговор
 

Спешно да иде да си оправи кривата физиономия и да си сложи малко екстеншъни!Изглежда пършива и крива в лицето.Рялото няма да го коментираме,като на селскостопанска труженичка!Не се заблуждавайте ,Евгени никога няма да я избере

 
1
  31 март 2023 | 13:33 отговор
 

Това беше най-невероятната среща от двата сезона! Между Евгени и Елена Антоанета има невероятна химия... Изключително много ценя стойностните книги и това беше като истинска приказка... През цялото време бях настръхнала, с буца в гърлото, дори плаках.. толкова много ме разчувстваха. Имаше спонтанност и от страна на двамата. Това, че Елена се е съблякла гола, за да плува, не значи че без морал. За псевдоморалистите тук е по-приятно и неморално да пръскаш жлъч и отрова през цялото време. Този жест на Елена беше необмислен, беше направен от сърце. Защото тя е жива! Тя жена, която може да даде много на един мъж... Една влюбена жена не обмисля своите действия, а действа със сърцето си и така, както го е почувствала на момента. А тя наистина е влюбена в Евгени/или е това или е огромна актриса, в което се съмнявам/. Евгени усети уют, толина, спокойствие, усети семейство... Защото освен сексуалното привличане, което е неоспоримо, Елена може да му даде много повече. Тя не е жена еднодневка, както са Валерия, Айлин и Джия. С Елена Антоанета, Евгени може да разговоря по всяко време, на всяка една тема. Разкрива й се, така както не се е разкрил към никоя друга. Няма ги тия заучени фрази или лиготии.. Това е да си с една истинска, неподправена и интелигентна жена... Погледът в тази снимка, нежността,с която се гледат... Нямам думи.. Приличат на едни истински и чисти прясно влюбени. Приличат на мен и моят мъж, в началото на нашата връзка, когато се опознавахме преди много години. Жестът, който направи Евгени към Елена е много важен в този етап на състезанието. Не е важна, стойността му, а това, че той отсява красивото, сред множеството бурени и плевели. Фактът, че Евгени не целуна, никое друго момиче говори изключително много за неговите чувства към Елена. Защото, когато имаше срещи и с Валерия и с Айлин нацелува други момичета също. Фактът, че пожела да говори отново с Елена след тяхната незабравима среща също говори много. Фактът, че повика Пам, за да я попита как се е почувствала Елена.. УАУ... Фактът, че така и не е отговорил на Валерия... Ами, моят съвет към Валчето е да си стяга куфарите.. В началото Евгени си играеше, беше привлечен от други, но той е там, за да си намери жена и майка на децата му, а не гадже за по една нощ... И Елена е неговата жена!

 

Добави Коментар

Най-четени