Автор
Woman.bg

Серена Уилямс за успеха и следродилната депресия

Серена Уилямс съвместява тенис кариерата си с отглеждането на момиченце и ролята на съпруга, но въпреки това намира време да създаде инвестиционен фонд, който финансира разнообразни проекти.

Тенис звездата разкри, че отпуска средства за развитието на компании, главно ръководени от жени, афроамериканци и всички онези млади и креативни хора, които работят за благото на социума.

Компанията се казва Serena Ventures и вече е инвестирала средства в развитието на повече от 30 фирми, сред които начинаещи бизнеси в сферата на хранителната индустрия, здравето, електронната търговия и модата.

Проектът на Серена цели не само да инвестира средства в млади предприемачи, но и да ги напътства по пътя, свързан с изграждането на успешен бизнес модел.

Припомняме ви, че Серена Уилямс роди момиченце през септември 2017 година и неотдавна призна, че и тя е страдала от следродилна депресия.

"Мислех си, че не съм добра майка“, написа Серена.

"Прочетох няколко статии за следродилната депресия, според които тя може да продължи до 3 години", споделя още Уилямс. 37-годишната тенисистка е разговаряла по темата с майка си, сестрите си и свои приятели, които са ѝ вдъхнали сили да мине през този труден период.