Сериалът продължава: Шакира сложи вещица да гледа към майката на Пике, новата му е... отегчена?

20 януари 2023 | 13:00
12844
1
Инстаграм, Getty images
1

Докато Шакира и Пике продължават да си разменят намеци и нападки, новата приятелка на футболиста реагира доста любопитно. След излизането на новото парче на Шакира, в което тя като ранена лъвица яростно напада бившия си вече и неговата нова любов, красавицата Клара Чиа Марти сподели стори в Инстаграм.

Сторито представлява прозяваща се емотиконка на черен фон. Дали иска да каже, че целият този шум ѝ е дошъл в повече? Малко след като сторито се появи, изчезна мистериозно... Може би Клара е преценила, че не си струва да се замесва в историята. Още повече, че тя официално не е потвърдила връзката си с ритнитопковеца.

Със сигурност красавицата не е очаквала подобна реакция от емоционалната Шакира, което пък според нас си е напълно в реда на нещата, имайки предвид произхода на певицата. Бурната Шаки е наистина дълбоко наранена и явно за момента не успява да се пребори с емоциите си.
 

 

Любопитно видео се появи преди дни, в което се вижда как Клара се разхожда като у дома си във вилата на Шакира и Пике още през август 2021 г.

„По това време футболистът бе с Шакира, те споделяха къщата с децата си“, разкрива източник на Page Six. “Беше съсипващо за Шакира да научи, че тези жена се чувства като у дома си в нейния собствен дом, домът на децата ѝ”, добавя източникът.

Според „Socialité“, Шакира е започнала да изпитва подозрения към дългогодишния си партньор, точно когато забелязва, че сладкото в шкафа свършва прекалено бързо. Така, наемайки частен детектив, тя успява да разкрие любовницата на Пике.

Не е приятно. Факт. Но ще бъде добре Шакира да успее да загърби болката и да покаже на бившия си, че въобще не ѝ пука. Засега обаче не се получава...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Topstreetart (@topstreetart)

 

Наскоро беше съобщено от испанския вестник "Marca", че Шакира строи стена, за да отдели дома си. Тя е поставила и вещица на балкона, която гледа към къщата на майката на футболиста, която е съвсем наблизо.

Бернабеу е помолила един от служителите на Шакира да обърне вещицата, каза испанското шоу "Mas Vale Tarde".

Испанският журналист Марк Лейрадо Милан намекна, че враждата продължава от седмици и написа в Туитър: "Преди седмици получих информация, че майката на Пике се тревожи за предполагаем ритуал, извършен с нея чрез черна вещица. Но не му отдадох голямо значение".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

За съжаление, най-потърпевши от всичко са децата, които със сигурност ще се сблъскат с цялата мръсотия в училище и ще бъдат подложен на гаден стрес, заради коментарите по адрес на родителите им...


Коментари

1
  20 януари 2023 | 21:48 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3000 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени