Автор
Woman.bg

Шарлийн Монакска опитала да избяга 3 пъти преди сватбата

Принцеса Шарлийн Монакска опитвала да избяга в родината си Южна Африка три пъти преди сватбата си с принц Албер II, съобщава френският в. "Журнал дьо Диманш".

Бляскавата религиозна церемония привлече хиляди хора в средиземноморското княжество в събота, а списъкът с гостите включваше редица държавни глави, кралски особи от Европа и звезди от модата и спорта.

Но според запознати източници бившата Шарлийн Уитсток опитала да потърси убежище в посолството на страната си в Париж в опит да избяга от сватбата. Служители на двореца обаче, конфискували паспорта й и след това я убедили да не се отказва от сватбата.

"Няколко източници потвърдиха, че е било постигнато споразумение между бъдещите младоженци", съобщава френското издание, без да дава повече подробности.

То следва потвърждение от източници на двореца, че 53-годишният Албер трябвало да се подложи на ДНК тест заради твърденията на най-малко една анонимна жена, че е баща на още незаконни деца.

В събота двойката даде частен прием и се очаква да замине на сватбено пътешествие в Южна Африка утре.

Албер вече има 6-годишен син на име Александър от бивша стюардеса от Того на име Никол Косте, и 19-годишна дъщеря Ясмин от американската агентка по недвижими имоти Тамара Ротола.

Според "Журнал дьо Диманш", който цитира "политически съветници" от Монако, ставало въпрос за "две незаконни деца - едното вече родено, а другото на път".

Това накарало принцесата да опита да избяга цели три пъти.

Според източниците, когато Шарлийн посетила Париж през май, за да пробва бялата копринена сватбена рокля на Армани, тя потърсила убежище в южноафриканското посолство.

По-късно същия месец тя опитала да избяга по време на Голямата награда на Монако във Формула 1.

А миналата седмица паспортът й бил конфискуван, когато била на път за летището в Ница, използвайки хеликоптер, който редовно пътува между Монако и Франция, пише БГНЕС.

Вижте фотогалерия:

Шарлийн и Албер си казаха ''да''